‟Axon vertaalt kwantitatieve data in praktische en overzichtelijke management­rapportages en dashboards.”

Of u nu gerichter key account management wilt doen, uw laatste productlancering op de voet wilt volgen, een goede input-outputanalyse wilt maken of een krachtige ad-hoc analyse wilt uitvoeren: om tot passend en effectief inzicht te komen brengt u eigenlijk altijd meerdere databronnen bij elkaar.

Relevante inzichten komen tot stand door het combineren van de kennis van moderne Cloud architectuur (Microsoft Azure), Business Intelligence tools (PowerBI, Close-UP), begrip van de data en bovenal onze domeinkennis van de geneesmiddelensector. We begrijpen dat continuïteit in de informatievoorziening essentieel is, en bedenken niet alleen, we onderhouden deze ook. Full service en vanuit een SaaS concept.

Axon vertaalt kwantitatieve data in praktische en overzichtelijke managementrapportages en dashboards. Daarnaast bieden de cloud-based platformen en gebruik van de laatste technieken de mogelijkheid om gestructureerde en ongestructureerde data samen te brengen in overzichtelijke dashboards.

Valuable Insights Platform

Zo brengen we gestructureerde- en ongestructureerde data bij elkaar in ons Valuable Insights Platform. Dit biedt de basis voor veel organisaties voor specifieke dashboards, we creëren de ‘bigger picture’ rondom business thema’s zoals Competitive Intelligence of bijvoorbeeld Key Accountmanagement ten aanzien van ziekenhuizen. De marktbenadering van ziekenhuizen wordt steeds complexer en vergt een benadering op maat. Dan is het cruciaal om alle informatie, vanuit allerlei databronnen, direct en in één omgeving bij elkaar te hebben.

Close-Up reporting

Voor meer standaard management-, sales en marketing rapportages op basis van geneesmiddelen-marktdata is Close-UP als sinds jaar en dag de meest gebruikte tool in Nederland. Eenvoudig in gebruik, met veel flexibiliteit voor de eindgebruikers. De parameterized rapporten in Close-UP zijn tot stand gekomen op basis van onze expertise en best practices en zijn direct relevant voor de toepassing.

‟Data ontsluiten, structureren, integreren en visualiseren. Dat is onze kracht.”

Contract Management applicatie

Best practices op het gebied van contractbeheer, claimverwerking en controle van geldstromen staan centraal in de driehoek zorginstelling/leverancier-groothandel-farmaceut. En hebben geresulteerd in de Axon Contractmanagement dienstverlening. Een online applicatie voor de meer administratieve kant van dit proces, en daarnaast onze diverse mogelijkheden voor inzicht en rapportages. En bovendien een applicatie en omgang met vertrouwelijke data die tegemoetkomt aan (internationale) compliance eisen. De sluitende controle op contracten en verrekening geeft grip op de zaken. We helpen organisaties waar nodig bij de inrichting van dit belangrijke contracteringsproces of bij het gelieerde proces van Accountmanagement. Zo kunnen we helpen inzicht te genereren in hoeverre gemaakte afspraken in de praktijk ook effectief zijn.

Maatwerk inzicht

Naast onze standaard oplossingen bieden we ook maatwerk. Het liefst om een ‘bigger picture’ rondom een specifiek thema te organiseren. Data ontsluiten, structureren, integreren en visualiseren. Dat is onze kracht. Voorbeelden? Een omgeving voor Master Datamanagement rondom Accounts, een oplossing voor doorrekening van de WGP, een oplossing voor het periodiek berekenen en modelleren van Incentives, een portal voor ‘fee for data’ uitwisseling.

Meer weten? Neem dan contact op met onze experts via 033-4502600.