Skip to main content

Farma opfristraining (online)

TRANSPARANTIEREGISTER ZORG (TRZ)

Voor 1 juni a.s. moeten uw financiële afspraken met zorgprofessionals over 2023 in TRZ staan

Vorig jaar bleek uit bevindingen van Nieuwsuur dat ziekenhuizen maar weinig grip hebben op de nevenfuncties en bijverdiensten van hun medisch specialisten. Dit duidt erop dat de toegankelijkheid van het Transparantieregister en de vindbaarheid van de financiële relaties van zorgprofessionals met medische bedrijven nog verder kunnen worden verbeterd. Het belang van een gedegen registratie van de gemaakte afspraken met zorgprofessionals wordt daarmee nog groter!

In samenwerking met de CGR organiseert Axon ook dit jaar weer een actuele (online) trainingssessie over alle aspecten van het Transparantieregister Zorg (TRZ), specifiek gericht op farmaceutische bedrijven.

Hoe, wat wel en niet registreren
Dit interactieve webinar gaat onder andere in op wat er door de fabrikant gemeld dient te worden en de wijze waarop. Hoe bijvoorbeeld om te gaan met meerjarige contracten, indirecte relaties en de verschillende categorieën financiële relaties met beroepsbeoefenaren, rechtspersonen en patiënten organisaties? Ook de technische aspecten van het platform en actuele toevoegingen en wijzigingen in het TRZ komen aan bod. En we kijken naar de laatste update omtrent Evaluatie Transparantieregister Zorg. Er is tijdens deze online sessie voldoende ruimte om specifieke vragen te behandelen.

De sessie wordt als middagsessie aangeboden:

  • Datum: Donderdag 25 april 2024
  • Locatie: online
  • Doelgroep: medewerkers van farmaceutische bedrijven
  • Kosten: € 150,- ex BTW (per persoon)
  • Tijd: 15.00 – 16.15 uur

Na inschrijving ontvangt u een persoonlijke link voor het webinar. Dit is in principe te volgen vanaf iedere browser (dus u hoeft niets te installeren).

Voor meer informatie, neem contact op via T 033-4502600, of stuur een berichtje naar info@axonhealthcare.nl

Inschrijven