Skip to main content
IN HEALTHCARE & LIFE SCIENCES
TO CREATE THE BIGGER PICTURE
INSIGHTS & TALENTS

Nieuwsselectie

Axon News Highlights (week 8 – 12 april)

| Achtergrond, Farma, MedTech | No Comments
De NZa en het IGJ zijn twee van de negen autoriteiten die hebben meegewerkt aan de oprichting van een ‘Huis voor Klokkenluiders’ om klokkenluiders extra bescherming te geven. Belangrijk farmanieuws van afgelopen week was…

Status onderhandelingen pandemie-instrument en Internationale Gezondheidsregeling (IHR)

| Achtergrond | No Comments
Medio februari heeft minister Dijkstra (Medische Zorg) de Tweede Kamer ingelicht over de vooruitgang in de onderhandelingen over een nieuw pandemie-instrument en de mogelijke wijzigingen in de International Health Regulations…

Medicijntekorten: De Europese Commissie komt in actie

| Achtergrond | No Comments
Over de Europese inzet ten aanzien van de geneesmiddelentekorten is in april 2023 een non-paper geschreven. Hierin stelt een groot aantal lidstaten aan de Europese Commissie (EC) voor om drastischere…
Meer artikelen

Over Axon Healthcare

In de zorg vinden momenteel veel transformaties plaats: van focus op zorg naar focus op gezondheid, van zorg in het ziekenhuis naar zorg overal (ook d.m.v. digitalisering), van ‘one size fits all’ naar personalised. De gezondheidszorg en daarmee ook de werkomgeving verandert snel voor veel health & life sciences bedrijven, ziekenhuizen en apotheken ofwel eigenlijk iedereen die direct of indirect in de zorg werkt. Innovaties spelen hierbij ook een grote rol. Er is steeds meer mogelijk.

Uitdagingen zijn er uiteraard ook in de zorg. De kosten, tekorten en zeker ook de menselijke capaciteit zijn regelmatig onderwerp van discussie. Vaak vraagt dit ook een andere manier van organiseren. Hoe kun je dit het beste doen? Hoe houd je het overzicht? En belangrijker, heb je ook voldoende kennis van de essentiële details?

Lees meer over Axon Healthcare

Actuele evenementen

FarmaNetwerkbijeenkomst

18 april 2024 – Axon/Farminform Relatiebijeenkomst

DE JAARLIJKSE GEZAMENLIJKE RELATIEBIJEENKOMST VAN AXON & FARMINFORM WAARBIJ NIEUWE MOGELIJKHEDEN VOOR DE INZET VAN…
Webinar

24 april 2024 – Webinar, Kwartaalupdate 2024-Q1 (alleen voor abonnees)

DE NIEUWE AXON KWARTAALUPDATE VERSCHIJNT BINNENKORT. MELD U AAN VOOR DE TOELICHTING OP HET RAPPORT...
Axon Academy | Evenement | 09
Online training

25 april 2024 – TRANSPARANTIEREGISTER ZORG (TRZ)

IN SAMENWERKING MET DE CGR ORGANISEERT AXON OOK DIT JAAR WEER EEN ACTUELE (ONLINE) TRAINING…
Meer evenementen

Data management & Analytics

Creeert stuurinformatie voor de dagelijkse praktijk

Markt insights, real world evidence, value based contracts, multi-channel marketing. Axon Healthcare ontsluit informatie, combineert, modelleert en voegt waarde toe. Zodanig, dat cijfers in de context worden geplaatst, er relevante inzichten worden gecreëerd, en je er in de praktijk het verschil mee kunt maken.

Meer informatie

Publicatie & Duiding

Plaatst actualiteit in context en vertaalt naar uw bedrijfsagenda

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg gaan snel en zijn complex. Innovatie maakt steeds meer mogelijk. De alsmaar stijgende zorgvraag maakt ook dat er focus ligt op toegankelijkheid en betaalbaarheid. Dat spanningsveld geeft ook voor de health & life sciences sector structurele uitdagingen. Om in dit landschap succesvol te navigeren en de juiste keuzes te maken moet je weten wat er speelt en het ‘grotere plaatje’ kunnen zien.

Meer informatie

Consultancy

Geeft samen transitie vorm en ondersteunt implementatie

Hoe vertaal je de structurele uitdagingen in health & life sciences naar een succesvolle agenda voor vandaag en morgen? Van meedenken en challengen tot aan helpen implementeren op de bedrijfsvloer. Steeds weer staat het kunnen zien van het grotere plaatje en het kunnen maken van een praktische vertaalslag naar wat voor uw organisatie van belang is centraal.

Meer informatie

Axon Academy

Verbindt kennis, data en informatie

In Axon Academy maken wij u wegwijs in het Nederlandse zorglandschap en verbinden wij kennis, data en informatie met relaties, klanten en andere stakeholders in health & life sciences om de sector te ondersteunen en versterken.

Meer informatie

NAAR ONZE DIENSTEN

(voor abonnees)

Door te klikken op een van onderstaande buttons gaat u naar het inlogscherm van het betreffende platform.

NAAR ONZE DIENSTEN

(voor abonnees)

Door te klikken op onderstaande button gaat u naar het inlogscherm van de Kennisdatabase. Voor meer informatie over de kennisdatabase, klik hier

KENNISDATABASE