IN HEALTHCARE & LIFE SCIENCES
TO CREATE THE BIGGER PICTURE
INSIGHTS & TALENTS

Welkom bij Axon Healthcare

In de zorg vinden momenteel veel transformaties plaats: van focus op zorg naar focus op gezondheid, van zorg in het ziekenhuis naar zorg overal (ook d.m.v. digitalisering), van ‘one size fits all’ naar personalised. De gezondheidszorg en daarmee ook de werkomgeving verandert snel voor veel health & life sciences bedrijven, ziekenhuizen en apotheken ofwel eigenlijk iedereen die direct of indirect in de zorg werkt. Innovaties spelen hierbij ook een grote rol. Er is steeds meer mogelijk.

Uitdagingen zijn er uiteraard ook in de zorg. De kosten, tekorten en zeker ook de menselijke capaciteit zijn regelmatig onderwerp van discussie. Vaak vraagt dit ook een andere manier van organiseren. Hoe kun je dit het beste doen? Hoe houd je het overzicht? En belangrijker, heb je ook voldoende kennis van de essentiële details?

Axon Healthcare helpt u om met een helicopterview en met oog voor de relevante details naar de veranderende gezondheidszorg te kijken. We zoomen in en uit om te zorgen voor inzicht en overzicht. Onze missie is om dit voor alle stakeholders in de zorg te doen. Immers alleen door samenwerking en kennisdeling tussen alle partijen in het zorg ecosysteem is het mogelijk deze transformaties te realiseren. Dit doen we objectief, onafhankelijk en met oog voor alle verschillende perspectieven (publiek & privaat), waarbij we de dialoog tussen alle stakeholders faciliteren om te zorgen voor kennisdeling en begrip. Hiervoor brengen we data, kennis, informatie en nieuws bij elkaar, wat we filteren, verrijken, duiden en trainen. We helpen u via inzichten naar strategie en implementatie.

Zoals zo vaak is het goed om te leren van het verleden. Daarom gebruiken we data- & beleidsinzichten uit het verleden als basis voor predictie voor de toekomst. Van scenarioanalyses tot machine learning (ML) bij bijvoorbeeld een access strategie of juist patentverval en de te verwachten impact van generieke substitutie. Wat betekent dit vanuit bedrijfsperspectief of juist vanuit het perspectief van verzekeraars of Zorginstituut. We helpen u er graag bij.

Axon Healtcare slaat binnenkort een brug tussen
informatie, kennis, data en educatie

Contact

Nieuwsselectie

Axon News Highlights (week 19 – 23 februari)

| Achtergrond, Farma, MedTech | No Comments
Voormalig minister Kuipers gaat aan de slag in Singapore, zorginstellingen belanden in de rode cijfers en nieuwe plannen zijn gemaakt voor de concentratie van kinderhartchirurgie. Ook ontwikkelt de MedTech wereld…

Nederland steunt voorstel Europese Commissie om MDR en IVDR snel aan te passen

| Achtergrond, MedTech | No Comments
Net als vorig jaar rond deze tijd heeft de Europese Commissie een voorstel ingediend om aanpassingen door te voeren in de MDR en IVDR. Het gaat daarbij om drie zaken: Het aanpassen van overgangstermijnen…

Webinar NVTAG/VGE: Real-World Evidence voor nieuwe oncolytica, nu en in de toekomst

| Achtergrond, Farma | No Comments
Op woensdag 13 september heeft op initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Technology Assessment in de Gezondheidszorg (NVTAG) in samenwerking met de Vereniging voor Gezondheidseconomie (VEG) een webinar plaatsgevonden met…

Gaat AI deuren openen voor medicijnontwikkeling op het vlak van unmet medical needs?

| Achtergrond, MedTech | No Comments
De farmaceutische industrie wordt regelmatig gevraagd om meer aandacht te hebben voor unmet medical needs (UMN) in plaats van zich te laten leiden door financiële prikkels. Medicijnontwikkeling gaat echter gepaard…
Meer artikelen

Data management & Analytics

Meer informatie

Creeert stuurinformatie voor de dagelijkse praktijk

Markt insights, real world evidence, value based contracts, multi-channel marketing. Axon Healthcare ontsluit informatie, combineert, modelleert en voegt waarde toe. Zodanig, dat cijfers in de context worden geplaatst, er relevante inzichten worden gecreëerd, en je er in de praktijk het verschil mee kunt maken.

Meer informatie

Publicatie & Duiding

Meer informatie

Plaatst actualiteit in context en vertaalt naar uw bedrijfsagenda

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg gaan snel en zijn complex. Innovatie maakt steeds meer mogelijk. De alsmaar stijgende zorgvraag maakt ook dat er focus ligt op toegankelijkheid en betaalbaarheid. Dat spanningsveld geeft ook voor de health & life sciences sector structurele uitdagingen. Om in dit landschap succesvol te navigeren en de juiste keuzes te maken moet je weten wat er speelt en het ‘grotere plaatje’ kunnen zien.

Meer informatie

Consultancy

Meer informatie

Geeft samen transitie vorm en ondersteunt implementatie

Hoe vertaal je de structurele uitdagingen in health & life sciences naar een succesvolle agenda voor vandaag en morgen? Van meedenken en challengen tot aan helpen implementeren op de bedrijfsvloer. Steeds weer staat het kunnen zien van het grotere plaatje en het kunnen maken van een praktische vertaalslag naar wat voor uw organisatie van belang is centraal.

Meer informatie

Trainingen & Events

Meer informatie

Verzorgt laagdrempelige, interactieve en informatieve sessies

Om als health & life sciences organisatie in het publiek-private zorglandschap succesvol te navigeren, is het kunnen zien van ‘the bigger picture’ cruciaal. Gerichte interactieve workshops, masterclasses, trainingen en netwerkbijeenkomsten dragen hieraan bij. Van wegwijs maken in de complexiteit van de zorgbeleid, vergoeding en regelgeving, tot aan specifieke sessies rondom key accountmanagement en praktisch omgaan met dashboards en data-inzichten.

Actuele event & trainingsdata en meer informatie

NAAR ONZE DIENSTEN

(voor abonnees)

Door te klikken op een van onderstaande buttons gaat u naar het inlogscherm van het betreffende platform.

NAAR ONZE DIENSTEN

(voor abonnees)

Door te klikken op onderstaande button gaat u naar het inlogscherm van de Kennisdatabase. Voor meer informatie over de kennisdatabase, klik hier

KENNISDATABASE