Skip to main content
IN HEALTHCARE & LIFE SCIENCES
TO CREATE THE BIGGER PICTURE
INSIGHTS & TALENTS

Nieuwsselectie

Axon News Highlights (week 15 – 19 juli)

| Achtergrond | No Comments
De overlevingskansen van mensen met kanker stijgen de laatste decennia, een medicijn verlengt de levensduur van proefdieren en in Friesland mogen inwoners meedenken over de toekomst van de Friese ziekenhuiszorg.…

Voortgang programma ‘Verbreden en verbeteren van de toets op het basispakket (VVTB)’

| Achtergrond | No Comments
Begin juni hebben ministers Helder (VWS) en Dijkstra (Medische Zorg) in een uitgebreide brief aan de Kamer een overzicht gegeven van de stand van zaken binnen het programma ‘Verbreden en…

Europese ruimte voor gezondheidsgegevens (EHDS): De kogel is door de kerk

| Achtergrond | No Comments
De laatste tijd zijn er veel initiatieven vanuit Europa op het gebied van data. Zo is er onlangs een politiek akkoord gesloten over de EHDS, is eerder dit voorjaar de…
Meer artikelen

Over Axon Healthcare

In de zorg vinden momenteel veel transformaties plaats: van focus op zorg naar focus op gezondheid, van zorg in het ziekenhuis naar zorg overal (ook d.m.v. digitalisering), van ‘one size fits all’ naar personalised. De gezondheidszorg en daarmee ook de werkomgeving verandert snel voor veel health & life sciences bedrijven, ziekenhuizen en apotheken ofwel eigenlijk iedereen die direct of indirect in de zorg werkt. Innovaties spelen hierbij ook een grote rol. Er is steeds meer mogelijk.

Uitdagingen zijn er uiteraard ook in de zorg. De kosten, tekorten en zeker ook de menselijke capaciteit zijn regelmatig onderwerp van discussie. Vaak vraagt dit ook een andere manier van organiseren. Hoe kun je dit het beste doen? Hoe houd je het overzicht? En belangrijker, heb je ook voldoende kennis van de essentiële details?

Lees meer over Axon Healthcare

Data management & Analytics

Creeert stuurinformatie voor de dagelijkse praktijk

Markt insights, real world evidence, value based contracts, multi-channel marketing. Axon Healthcare ontsluit informatie, combineert, modelleert en voegt waarde toe. Zodanig, dat cijfers in de context worden geplaatst, er relevante inzichten worden gecreëerd, en je er in de praktijk het verschil mee kunt maken.

Meer informatie

Publicatie & Duiding

Plaatst actualiteit in context en vertaalt naar uw bedrijfsagenda

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg gaan snel en zijn complex. Innovatie maakt steeds meer mogelijk. De alsmaar stijgende zorgvraag maakt ook dat er focus ligt op toegankelijkheid en betaalbaarheid. Dat spanningsveld geeft ook voor de health & life sciences sector structurele uitdagingen. Om in dit landschap succesvol te navigeren en de juiste keuzes te maken moet je weten wat er speelt en het ‘grotere plaatje’ kunnen zien.

Meer informatie

Consultancy

Geeft samen transitie vorm en ondersteunt implementatie

Hoe vertaal je de structurele uitdagingen in health & life sciences naar een succesvolle agenda voor vandaag en morgen? Van meedenken en challengen tot aan helpen implementeren op de bedrijfsvloer. Steeds weer staat het kunnen zien van het grotere plaatje en het kunnen maken van een praktische vertaalslag naar wat voor uw organisatie van belang is centraal.

Meer informatie

Axon Academy

Verbindt kennis, data en informatie

In Axon Academy maken wij u wegwijs in het Nederlandse zorglandschap en verbinden wij kennis, data en informatie met relaties, klanten en andere stakeholders in health & life sciences om de sector te ondersteunen en versterken.

Meer informatie

NAAR ONZE DIENSTEN

(voor abonnees)

Door te klikken op een van onderstaande buttons gaat u naar het inlogscherm van het betreffende platform.

NAAR ONZE DIENSTEN

(voor abonnees)

Door te klikken op onderstaande button ga je naar het inlogscherm van Axon News. Voor meer informatie over Axon News, klik hier

AXON NEWS