Skip to main content
IN HEALTHCARE & LIFE SCIENCES
TO CREATE THE BIGGER PICTURE
INSIGHTS & TALENTS

Nieuwsselectie

Axon News Highlights (week 13 – 17 mei)

| Achtergrond | No Comments
Er ligt eindelijk een nieuw coalitieakkoord en het nieuwe kabinet is een hoop van plan. Ook aan de zorg wordt de komende jaren gesleuteld. Hoewel deze ontwikkelingen het nieuws de…

Wat betekent het zojuist afgesloten hoofdlijnenakkoord voor de zorg?

| Overheid | No Comments
Nu de hoofdlijnen van het coalitieakkoord bekend zijn is het tijd om te kijken wat de formerende partijen over de zorg hebben opgenomen. In hoeverre verschilt dit van het huidige…

Voorjaarsnota 2024 – Zorgkosten stijgen, maar VWS moet licht bezuinigen

| Overheid | No Comments
Hoewel de formatie van het toekomstige kabinet nog in volle gang is, heeft het huidige demissionaire kabinet als een van zijn mogelijk laatste taken de Voorjaarnota (2024-2028) opgesteld. We zetten…
Meer artikelen

Over Axon Healthcare

In de zorg vinden momenteel veel transformaties plaats: van focus op zorg naar focus op gezondheid, van zorg in het ziekenhuis naar zorg overal (ook d.m.v. digitalisering), van ‘one size fits all’ naar personalised. De gezondheidszorg en daarmee ook de werkomgeving verandert snel voor veel health & life sciences bedrijven, ziekenhuizen en apotheken ofwel eigenlijk iedereen die direct of indirect in de zorg werkt. Innovaties spelen hierbij ook een grote rol. Er is steeds meer mogelijk.

Uitdagingen zijn er uiteraard ook in de zorg. De kosten, tekorten en zeker ook de menselijke capaciteit zijn regelmatig onderwerp van discussie. Vaak vraagt dit ook een andere manier van organiseren. Hoe kun je dit het beste doen? Hoe houd je het overzicht? En belangrijker, heb je ook voldoende kennis van de essentiële details?

Lees meer over Axon Healthcare

Actuele evenementen

Filter

Axon-IFRWorkshop

31 mei 2024 – IFR workshop

HOE KRIJGEN EN HOUDEN WE INNOVATIEVE GENEESMIDDELEN BESCHIKBAAR VOOR DE PATIËNT?
Axon Academy | Evenement | 09
Online training

4 juni 2024 – Axon Close-UP (Humaan)

UITSLUITEND VOOR ABONNEES. HAAL MEER UIT MARKTDATA EN OPTIMALISEER UW CLOSE-UP RAPPORTAGES...
Vaardigheidstraining

13 juni 2024 – Open en Succesvol Onderhandelen

ONTWIKKEL JE ONDERHANDELINGS VAARDIGHEDEN OM TOT HET GEWENSTE RESULTAAT TE KOMEN, VOOR ALLE PARTIJEN. DIT…
Meer evenementen

Data management & Analytics

Creeert stuurinformatie voor de dagelijkse praktijk

Markt insights, real world evidence, value based contracts, multi-channel marketing. Axon Healthcare ontsluit informatie, combineert, modelleert en voegt waarde toe. Zodanig, dat cijfers in de context worden geplaatst, er relevante inzichten worden gecreëerd, en je er in de praktijk het verschil mee kunt maken.

Meer informatie

Publicatie & Duiding

Plaatst actualiteit in context en vertaalt naar uw bedrijfsagenda

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg gaan snel en zijn complex. Innovatie maakt steeds meer mogelijk. De alsmaar stijgende zorgvraag maakt ook dat er focus ligt op toegankelijkheid en betaalbaarheid. Dat spanningsveld geeft ook voor de health & life sciences sector structurele uitdagingen. Om in dit landschap succesvol te navigeren en de juiste keuzes te maken moet je weten wat er speelt en het ‘grotere plaatje’ kunnen zien.

Meer informatie

Consultancy

Geeft samen transitie vorm en ondersteunt implementatie

Hoe vertaal je de structurele uitdagingen in health & life sciences naar een succesvolle agenda voor vandaag en morgen? Van meedenken en challengen tot aan helpen implementeren op de bedrijfsvloer. Steeds weer staat het kunnen zien van het grotere plaatje en het kunnen maken van een praktische vertaalslag naar wat voor uw organisatie van belang is centraal.

Meer informatie

Axon Academy

Verbindt kennis, data en informatie

In Axon Academy maken wij u wegwijs in het Nederlandse zorglandschap en verbinden wij kennis, data en informatie met relaties, klanten en andere stakeholders in health & life sciences om de sector te ondersteunen en versterken.

Meer informatie

NAAR ONZE DIENSTEN

(voor abonnees)

Door te klikken op een van onderstaande buttons gaat u naar het inlogscherm van het betreffende platform.

NAAR ONZE DIENSTEN

(voor abonnees)

Door te klikken op onderstaande button gaat u naar het inlogscherm van de Kennisdatabase. Voor meer informatie over de kennisdatabase, klik hier

KENNISDATABASE