IN HEALTHCARE & LIFE SCIENCES
TO CREATE THE BIGGER PICTURE
INSIGHTS & TALENTS

Welkom bij Axon Healthcare

De gezondheidszorg en daarmee ook de werkomgeving voor veel health & life sciences bedrijven verandert snel en vooral structureel. Voortschrijdende innovatie maakt veel mogelijk. Het vergt in veel gevallen ook een andere manier van zorg organiseren om ten volle de vruchten ervan te plukken. Toegevoegde waarde moet zich bewijzen en onderbouwd worden. Om in dat publiek-private landschap succesvol te opereren, is het kunnen zien van ‘the bigger picture’ cruciaal. 

Axon Healthcare helpt om met een helikopterview naar de veranderende gezondheidszorg te kijken en ondersteunt bij het vertalen naar agenda en acties op bedrijfsniveau. Een overvloed aan data en nieuws wordt bij elkaar gebracht, gefilterd en verrijkt, zodanig dat de ontbrekende puzzelstukjes kunnen worden gelegd en het grotere plaatje scherp wordt. Via ‘insights’ naar strategie naar implementatie.

Axon is daarmee al meer dan 25 jaar een toonaangevende en betrouwbare insightspartner voor health en life sciences organisaties, in Nederland en daarbuiten.

Contact

Training TRZ

 Ma 25 april
Do 28 april
Di 10 mei

Uitnodiging: Opfristraining Transparantieregister Zorg (TRZ)

Meld u aan voor een van de online trainingssessies (duur: 75 min.)

In samenwerking met de CGR organiseert Axon ook dit jaar weer een actuele (online) trainingssessie over alle aspecten van het Transparantieregister Zorg (TRZ), specifiek gericht op farmaceutische bedrijven.

Hoe, wat wel en niet registreren
Dit interactieve webinar van 75 minuten gaat onder andere in op wat er door de fabrikant gemeld dient te worden en de wijze waarop. Hoe bijvoorbeeld om te gaan met meerjarige contracten, indirecte relaties en de verschillende categorieën financiële relaties met beroepsbeoefenaren, rechtspersonen en patiënten organisaties? Ook de technische aspecten van het platform en actuele toevoegingen en wijzigingen in het TRZ komen aan bod. Er is voldoende ruimte om specifieke vragen te behandelen.

Deelnamecertificaat
Na afloop ontvangt u vanuit de CGR-Keuringsraad een certificaat van deelname aan deze training.

Doelgroep
Het programma is primair bedoeld voor farmaceutische bedrijven (CGR-contactpersonen, betrokkenen/geïnteresseerden t.a.v. openbaarmaking van financiële relaties in het TRZ).

Data, kosten en aanmelden
Er zijn meerdere data opties beschikbaar. Kosten voor deelname bedragen €135,- per deelnemer (ex. BTW). Na aanmelding ontvangt u digitaal een factuur.

De sessie wordt als middagsessie aangeboden op:

  • maandag 25 april,  donderdag 28 april en dinsdag 10 mei, van 15:00 – 16:15 uur

Na inschrijving ontvangt u een persoonlijke link voor het webinar. Dit is in principe te volgen vanaf iedere browser (dus u hoeft niets te installeren), maar de voorkeur gaat uit naar Chrome voor optimale beeld- en geluidservaring.

Online training over alle aspecten van het Transparantieregister Zorg

  • Doelgroep: medewerkers farma bedrijven
  • Datum: 25 april, 28 april of 10 mei 2022
  • Tijd: 15:00 – 16:15 uur
Aanmelden

Nieuwsselectie

Reuring rond regelgeving genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s) op medisch gebied

| MedTech | No Comments
Biotechnologie is een sleuteltechnologie; steeds meer biotechnologische producten bereiken de markt en daarmee de burger, denk aan vaccins en geneesmiddelen ter bestrijding van COVID-19. Alhoewel de Europese Commissie (EC) zich…

Regeerakkoord 2021: Rem op zorgkostengroei; stijging moet afbuigen

| Overheid | No Comments
Na de langste formatieperiode ooit, is er een ‘dun’ regeerakkoord gepresenteerd getiteld: ‘Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de toekomst.’ Vooraf al deels gelekt is het plan om ‘veel geld’ uit…

Geneesmiddel sneller van lab naar patiënt

| Farma | No Comments
Het duurt jaren voordat een geneesmiddel vanaf het eerste idee uiteindelijk beschikbaar is voor patiënten. De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) denkt dat dit veel efficiënter kan. Er is…
Meer artikelen

Luister onze podcasts

Hoe zit het met de toekomstige toegang tot de nieuwe generatie behandelingen zoals cel- en gentherapie?

Publicatiedatum: 23 augustus 2021Duur: 17 minJan Güse & Sten Gelissen

VWS beleid: doelstellingen transformatie te ambitieus?

Publicatiedatum: 15 juli 2021Duur: 15 minJan Güse & Sten Gelissen

Samenwerking in de regio steeds belangrijker!

Publicatiedatum: 18 May 2021Duur: 12:56 minJan Güse, Sten Gelissen & Casper Klijn

De Zorg: speerpunt in de verkiezingen

Publicatiedatum: 4 maart 2021Duur: 15.00 minSten Gelissen, Jan Güse, Leo Melissen

Mogelijkheden van Narrowcasting, een live impressie

Waarom zijn social media insights belangrijk?

Op het web wordt veel gesproken en gedeeld over gezondheid, en specifiek over ziektebeelden, medicatie, hulpmiddelen en beleid. In de korte video (5 minuten) inspireren we je graag over mogelijkheden en toepassingen, specifiek voor de Health en Life Science markt.

Data management & analytics

Meer informatie

Creeert stuurinformatie voor de dagelijkse praktijk

Markt insights, real world evidence, value based contracts, multi-channel marketing. Axon Healthcare ontsluit informatie, combineert, modelleert en voegt waarde toe. Zodanig, dat cijfers in de context worden geplaatst, er relevante inzichten worden gecreëerd, en je er in de praktijk het verschil mee kunt maken.

Meer informatie

Publicatie en duiding

Meer informatie

Plaatst actualiteit in context en vertaalt naar bedrijfsagenda

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg gaan snel en zijn complex. Innovatie maakt steeds meer mogelijk. De alsmaar stijgende zorgvraag maakt ook dat er focus ligt op toegankelijkheid en betaalbaarheid. Dat spanningsveld geeft ook voor de health & life sciences sector structurele uitdagingen. Om in dat landschap succesvol te navigeren en de juiste keuzes te maken moet je weten wat er speelt en het ‘grotere plaatje’ kunnen zien.

Meer informatie

Consulting & detachering

Meer informatie

Geeft samen transitie vorm en ondersteunt implementatie

Hoe vertaal je de structurele uitdagingen in health & life sciences naar een succesvolle agenda voor vandaag en morgen? Van meedenken en challengen tot aan helpen implementeren op de bedrijfsvloer. Steeds weer staat het kunnen zien van het grotere plaatje en het kunnen maken van een praktische vertaalslag naar wat voor uw organisatie van belang is centraal.

Meer informatie

Trainingen

Meer informatie

Verzorgt laagdrempelige, interactieve en informatieve sessies

Om als health & life sciences organisatie in het publiek-private zorglandschap succesvol te navigeren, is het kunnen zien van ‘the bigger picture’ cruciaal. Gerichte interactieve en laagdrempelige trainingen en masterclasses dragen hieraan bij. Van wegwijs maken in de complexiteit van de zorgbeleid, vergoeding en regelgeving, tot aan specifieke sessies rondom key accountmanagement en praktisch omgaan met dashboards en data-inzichten.

Actuele trainingsdata en meer informatie

Online media insights

Meer informatie

Creeert actueel inzicht in de hot topics in het publieke domein

In het publieke domein laat iedere stakeholder zich horen en worden behoeftes en percepties ongevraagd gedeeld. Zowel de redactionele nieuwsplatforms als de individuele social postings zijn een informatiebron van onschatbare waarde. Niet alleen in het kader van crisismanagement, maar ook voor het meten van reputatie of bijvoorbeeld het ‘luisteren’ naar wat mensen in eigen bewoordingen delen over ziektebeelden en behandeling is inzicht in online media een onmisbaar stukje van de puzzel.

Meer informatie

Onze partners

NAAR ONZE DIENSTEN

(voor abonnees)

Door te klikken op een van onderstaande buttons gaat u naar het inlogscherm van het betreffende platform.

NAAR ONZE DIENSTEN

(voor abonnees)

Door te klikken op onderstaande button gaat u naar het inlogscherm van de Kennisdatabase. Voor meer informatie over de kennisdatabase, klik hier

KENNISDATABASE