Skip to main content
Op 31 juli jl. werd het Security Verified certificaat voor informatiebeveiliging toegekend aan Axon Healthcare. Nu kunnen we onze klanten niet alleen vertellen dat hun informatie veilig is bij Axon, we kunnen deze bewering ook staven. Met het certificaat als overtuigend bewijs!

De certificering is een erkenning van de Axon werkwijze en de professionaliteit waarmee risico’s van gevoelige informatie bij ons zijn afgedekt.

Het Security Verified certificaat is toegekend door het ICT-instituut na een uitgebreide beoordeling aan de hand van de vereisten voor dit certificaat: een open en onafhankelijke norm gebaseerd op dezelfde principes als die van ISO 27001, aangevuld met de vereisten van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Tijdens de audit heeft Axon onweerlegbaar aangetoond alle voorzorgsmaatregelen in acht te nemen die nodig zijn om aan de standaard van het ISMS (Information Security Management System) te voldoen.